Skip to the content

Moeskær Pacman populær i USA

Øremærker klar til amerikanske rugemødre drægtige med Moeskær Pacman-kalve

Det er ikke mange europæiske herefordtyre, som efterspørges i Nordamerika. Men Moeskær Pacman er en af dem. Han anvendes i øjeblikket i flere kendte herefordbesætninger i USA.

Seneste besætning er den kendte Deppe Bros-besætning, som har leveret mange kendte topavlsdyr og dyrskue-vindere gennem årene. Besætningen både inseminerer og skyller med Moeskær Pacman. Efter de første Pacman-kalve er født i USA har efterspørgslen taget fart.

Moeskær Pacman er en enestående tyr.

Ikke blot har han selv vundet alt (Landsskue, Agromek, Champion of Europe osv), men endnu vigtigere,  så har hans afkom også vundet alt. (Interbreedvinder Landsskuet, Supreme Champion Landsskuet, Champion of Europe, Bedste Afkomsgruppe Landsskuet, Grand Champion Holbæk for bare at nævne nogle få). Endvidere beviser hans afkom sig også som fantastiske avlere.

Det er ikke kun i USA at vores genetik efterspørges. Også Australien, New Zealand, Canada og hele Europa efterspørger i øjeblikket genetik fra vores besætning. For os er den allerstørste hæder for en avlsbesætning at se sit avlsmateriale blive efterspurgt internationalt.

Vi er derfor selvsagt utrolig stolte over at se vores genetik anvendt i så mange lande.