Skip to the content

Moeskaer Inferno

Heterozygous polled, DLF, HYF, IEF, MSDUF

BR Currency 8144
Perks Easy Money
PR Ramona 0003
TH Stockman 475Z
BA GHMP Bailey 2D
RU BA Baileys Time 232B
Fds. vægt: 42 kg.
200 dg. vægt:360 kg.
365 dg. vægt:645 kg.
Frame score:7,4

En af de bedste og mest spændende kalve, der nogensinde er født i vores besætning. Desværre stjal covid-restriktionerne hans muligheder for at vise sig frem på dyrskuerne. Men enhver besøgende i vores besætning husker denne særlige kalv. 

Inferno har en kødfylde og kropsvolumen, som meget sjældent ses hos en Hereford. Hans kam, ryg, omdrejer og lårfylde kan konkurrere med selv de bedste kontinentale racer. Dette kombineret med hans meget fine knoglebygning og eye-appeal gør Inferno til et meget spændende avlsredskab.

Ydermere kommer han med en afstamning, som er helt unik i Europa. Hans fader Easy Money var en af de mest omtalte og populære tyre på US National Show i Denver, hvor en halvpart i ham blev solgt for over en halv million kr. I det hele taget er Inferno's afstamning fyldt med nogle af de mest kødfulde toptyre, som racen har set. Tyre, som samtidig ikke avler høje fødselsvægte.

Moeskær Inferno's unikke afstamning gør, at han vil kunne anvendes på alt, både kvier og køer.

Vi forventer Inferno-doser vil være til rådighed i starten af 2022. Doserne er primært til eksport, men der vil også blive solgt enkelte doser i Danmark, dog kun på forudbestilling. Kontakt os for yderligere information vedr bestilling. 

Moeskær Inferno

Lår, kam og ryg

Kødfylde i særklasse

Den ekstreme muskelfylde hos Moeskær Inferno kommer ikke fra fremmede. Hele hans afstamning er fyldt med særdeles kødfulde topdyr.