Skip to the content

SRF Fort Worth 118F

Homozygous Polled, DLF, HYF, EIF, MSUDF

TH Victor 719T
CRR Catapult 109
CRR Eclipse 808
SRF Revolution 4R 8Y
SRF Coreys Queen 118C
Bye-Vista Online 18R
BW WW YW M TM
+3,6 +62,2 +93,5 +28,6 +59,7
Fds. vægt: 36 kg.
200 dg. vægt:381 kg.
365 dg. vægt:689 kg.
Frame score:7,8

SRF Fort Worth er ny ung og helt fantastisk tyr fra Canada. Han har både udseende, afstamning og avlsværdiertal, som er helt i top.

Fort Worth er en helt ekstraordinær kødfuld tyr, som både har længde, kropsdybde og størrelse. Dette udmyndiger sig i en meget høj tilvækst. Derudover har han et meget stærkt eksteriør, hvilket flere topplaceringer på nordamerikanske skuer bevidner.

Det helt særlige ved Fort Worth er, at han kombinerer lav fødselsvægt med meget høj tilvækst. Noget som er meget vanskeligt at finde. Når man ser på hans stamtavle, så forstår man dog hvorfor. Fort Worth er nemlig avlet på 3 af de mest succefulde og legendariske tyre i Nordamerika gennem tiderne: Catapult, Revolution og Online. Disse 3 tyre har tilsammen næsten 12.500 (!) registrede afkom i Nordamerika!

Der er en særlig grund til at disse 3 tyre er blevet så utrolig populære. Nemlig deres avlsevner. Ikke blot har deres afkom vundet stort set samtlige dyrskuer i USA og Canada, men de 3 har tilmed også nogle af de allerbedste avlsværdital og desuden med meget høje sikkerheder. Fælles for dem er, at de avler lave fødselsvægte, men samtidig meget høj tilvækst (og masser af mælk).

SRF Fort Worth er en tyr, som vil forbedre så mange egenskaber på én gang.

SRF Fort Worth

Flere gange champion

SRF Fort Worth

Fort Worth er både udseendet, genetikken og avlsværditallene som gør ham til en toptyr

Video

Fort Worth 118F

Fort Worth 118F

14 mdr gammel

CRR Catapult 109

Fader til SRF Fort Worth

CRR Catapult 109

Legendariske CRR Catapult 109 er en af de bedst-avlende amerikanske tyre gennem tiderne.

Han avler let-fødte kalve, høj tilvækst, størrelse, masser af kød, mælk og meget funktionelle dyr. Det bakkes op af hans ekstremt gode avlsværdital med meget høje sikkerheder.