Skip to the content
MF No Wastin Time

MF No Wastin Time 128

CRR About Time 743
RST Times A Wastin
RST MS 1000 Blazer
Remitall Online 122L
BAR1 122L Cirrus A10
M6 MS Cisco Lady 8120
BW WW YW M TM
+1,3 +48 +78 +19 +43
Fds. vægt: 40 kg.
200 dg. vægt:366 kg.
365 dg. vægt:649 kg.
Frame score:7,4

Nr 1 på hitlisten over samtlige tyre i Europa med et S-indeks på 147!

MF No Wastin Time er en ekstrem kødfuld, lang og tung tyr med et særdeles stærkt eksteriør. Han er desuden en tyr med masser af eye-appeal. Hans afkom fødes nemt og at hans døtre får masser af mælk. Dette bakkes op af nogle særdeles gode EPD-tal for alle egenskaber.

Efter at have været anvendt i alle de nordiske lande med stor succes, bekræfter hans S-indeks nu også No Wastin Time's fantastiske avlsegenskaber. Han er simpelthen nr 1 på hitlisten for S-indekset for samtlige tyre i Norden. Han har et S-indeks på hele 147 (sik 35)! Ganske enkelt i særklasse.

Fader til No Wastin Time er den legendariske Times a Wastin, som har vundet alt i USA. Bl,a, Denver Supreme Champion og Champion of the World. Han har også vist sig som en fantastisk avler, men desværre døde han i en tidlig alder, hvorfor sæd ikke længere sælges. Skulle der dukke enkelte doser sæd op, bliver de solgt til store summer. Derfor er det en ekstra stor glæde at kunne tilbyde sæd efter en af hans aller bedste sønner.

Moder til MF No Wastin Time er en super ko med masser af mælk. Hun har vundet adskillige amerikanske dyrskuer og er nu blevet en top avlsko.