Skip to the content

Moeskær Ruby 1705 solgt

Tak til Bent Sørensen, Rosenkær Polled Hereford for køb af kviekalven Moeskær Ruby 1705, der er den første datter af toptyren Moeskær Waterloo.

Moder er Moeskær Ruby 1384. Ruby 1705 kommer dermed fra samme ko-familie, som har produceret Moeskær Ruby 1402 der var en suveræn Supreme Champion og Interbreedvinder på det seneste Agromek.

Selv om Moeskær Ruby 1705 blot er en ung kvie, så er vi sikre på, at hun med sin afstamning vil blive en top avlsko med et helt fænomenalt yver. Hun har masser af kropsdybde og længde samtidig med, at hun er en feminin kvie med stor eye-appeal. Et glimrende bevis på, hvorfor vi har store forventninger til hendes far Moeskær Waterloo i avlen.

Ruby 1705 følger i fodsporene på en lang række dyr, som vi gennem årene har solgt til Bent. Bent er nemlig en værdsat ven og fast kunde, som hvert år henter nyt blod til sin besætning hos os.

Moeskær-genetikken har givet Bent en fantastisk succes på dyrskuerne og i avlen. Ikke færre end 8 gange er Bent gået til tops på Landsskuet og Agromek med et Moeskær-dyr eller afkom heraf.

Forrige år var det således en Moeskær Pacman-datter, som vandt både Supreme Champion og Interbreed på Landsskuet samt Champion of Europe for Bent.