Skip to the content
MF No Wastin Time

MF No Wastin Time 128

CRR About Time 743
RST Times A Wastin
RST MS 1000 Blazer
Remitall Online 122L
BAR1 122L Cirrus A10
M6 MS Cisco Lady 8120
BW WW YW M TM
+1,3 +48 +78 +19 +43
Fds. vægt: 40 kg.
200 dg. vægt:366 kg.
365 dg. vægt:649 kg.
Frame score:7,4

Det er lykkedes os at lave en aftale om sæd efter amerikanske MF No Wastin Time til Europa. No Wastin er en af de mest lovende ungtyre i USA og som navnet antyder, er han søn af legendariske RST Times a Wastin.

Times a Wastin er en tyr, som har vundet alt i USA. Bl,a, Denver Supreme Champion og Champion of the World. Han har også vist sig som en fantastisk avler, men desværre døde han i en tidlig alder, hvorfor sæd ikke længere sælges. Skulle der dukke enkelte doser sæd op, bliver de solgt til store summer. Derfor er det en ekstra stor glæde at kunne tilbyde sæd efter en af hans aller bedste sønner.

MF No Wastin er som sin far ekstrem kødfuld, lang, tung og med særdeles stærkt eksteriør. En tyr med masser af eye-appeal. Vi forventer, at han vil avle kalve, som fødes nemt og at hans døtre får masser af mælk. Dette bakkes op af nogle særdeles gode EPD-tal for alle egenskaber.

Moder til MF No Wastin er en super ko med masser af mælk. Hun har vundet adskillige amerikanske dyrskuer og er nu blevet en top avlsko.