Skip to the content

Moeskaer Waterloo

Homozygous Polled, DLF, HYF, EIF, MSUDF

Yalgoo Boulder Z250
Remitall Waterloo 12B
Merawah Sham C130
Remitall Route 66
Dorbay Whitney 411w
Dor View Hawks Gal
Fds. vægt: 43 kg.
200 dg. vægt:377 kg.
365 dg. vægt:679 kg.
Frame score:8

Moeskær Waterloo er en af de mest lovende og spændende ungtyre, som er født hos os. En tyr med ekstremt meget kropsvolumen. Altså længde, dybde og fantastisk kødfylde, som resulterer i masser af kg. Han er desuden en høj tyr.

Waterloo's afstamning understøtter hans mange kvaliteter. Fader er Remitall Waterloo, som er Canadian National Reserve Grand Champion Bull. Moderen Dorbay Whitney 411W er en af de kendte donor køer i Canada. Søskende til Moeskær Waterloo tæller bl.a. Remitall Sweet Deal og Remitall W Yellow Rose 2Y, som begge er nogle af Remitall-besætningens vigtigste avlsdyr.

Der er tale om en top-afstamning, der samtidig er meget sjælden i Europa. Moeskaer Waterloo kan derfor anvendes på stort set alle afstamninger her.

Vi forventer Moeskaer Waterloo vil avle masser af kødfylde, tilvækst, kropsvolumen, frame score, mælk og eye-appeal uden at avle høje fødselsvægte.

Sæd forventes til rådighed i løbet af sommeren 2020. Sæden vil kun blive udbudt til salg i en begrænset periode.

Moeskaer Waterloo

En af de bedste tyre, som nogensinde er født i vores besætning

De første kalve efter Waterloo er særdeles lovende

Første Waterloo afkom

De første kalve efter Waterloo blev født sidst i marts måned og de lever virkelig op til vores forventninger. Her hans første datter, nu 2 måneder gammel.

Det er kalve, som vi kommer til at se meget mere til.